Πατητήρια 2016

Σας καλωσορίζουμε στην εκδηλώση μας  Γιορτή Κρασίου  ¨ ΤΑ ΠΑΤΗΤΗΡΙA¨ 
trigos_afisa2014ctrigos_afisa2014btrigos_afisa2014a

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ     ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΠΕΝΤΑΠΟΛΗΣ
       « Το Σαρμουσακλί »

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΝΤΑΠΟΛΗΣ με τη συνεργασία της  Κοινοφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Εμμανουήλ  Παππά  και του Τοπικού Συμβουλίου φιλοδοξεί η εκδήλωση της Γιορτής Κρασιού με τίτλο    «ΤΑ ΠΑΤΗΤΗΡΙA» να σημειώνει κάθε χρόνο μεγαλυτερή επιτυχία .

100_0459ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
10α   ΠΑΤΗΤΗΡΙΑ

Σάββατο  17- 9- 2016
Ώρα : 20: 15    ΕΝΑΡΞΗ   ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

   Με σύντομη ομιλία και χαιρετισμό από τον πρόεδρο του  Συλλόγου  Σύρπα  Βασίλειο, την Πρόεδρο της Κοινοφελούς Δημοτικής Επιχείρησης  κ. Παπουτσή Δήμητρα, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Πεντάπολης κ. Μίλτσιο Δήμήτριο και από τον Δήμαρχο του Δήμου Εμμανουήλ Παπά κ. Νότα Δημήτριο.

Ώρα : 20:30   Μία σύντομη αναφορά για την ιστορία του κρασιού και τις ποικιλίες των αμπελιών που υπάρχουν στην γύρω περιοχή  μας από τους  επαγγελματίες οινοποιούς του Δήμου μας . Από τους  κ.Γούλα –Μανωλόπουλο- Νερατζή.

Ώρα : 21:00  Αναπαράσταση του τρύγου και πάτημα των σταφυλιών από παιδιά . Παρουσίαση κρασιών από τους  παραγωγούς της περιοχής

Ώρα : 21:30  Παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων από την Κοιμήση Σερρών  και  Την  Ηράκλεια- Σερρών .

Ώρα : 22:00  Τραγούδια από εξαμελή λαϊκή ορχήστρα και  διασκέδαση  μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες , (με ένα μικρό αφιέρωμα σε τραγούδια με θέμα το κρασί). Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί  υπαίθρια ταβέρνα

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΗΣ